Smeštaj u Vrnjačkoj Banji

Announcement: Smeštaj u Vrnjačkoj Banji

Vrnjačka Banja apartmani
Vrnjačka Banja u svojoj ponudi smeštaja ima najlepše vile sa apartmanskim smeštajem koje će zadovoljiti raznovrsne potrebe gostiju i njihove standarde.
U Vrnjačkoj Banji ćete naći savršen smeštaj za odmor, uživanje i opuštanje. Luksuzno i lepo opremljeni apartmani i sobe u Vrnjačkoj Banji obezbeđuju visok kvalitet smeštaja i pružaju maksimalnu udobnost.

Sobe i apartmani u Vrnjačkoj Banji su prostrani i funkcionalni, potuno prilagođeni kako potrebama poslovnih gostiju, tako i onima koji u Banju dolaze kao turisti.
Apartmani, sobe, hoteli u Vrnjačkoj Banji pružaju prijatan ambijent, konfor, klimatizaciju, opremljene kuhinje, lepo dizajniran nameštaj, TV, kablovska, a sve to sa ciljem da Vam smeštaj bude ugodan kao kod sopstvene kuće.
1. Apartman „Zeleni 1″ – je novog enterijera, prijatnog ambijenta i odmarajuće zelene boje, opremljen sa francuskim ležajem, klimom, televizorom, DVD plejerom, kablovskom. Kuhinja je opremljena frižiderom, malim šporetom, kompletnim kuhinjskim priborom i stolom za ručavanje.
2. Apartman „Zeleni 2″-je novog enterijera, opremljen dvokrevetnom spavaćom sobom (francuski ležaj), sa klimom, televizorom, DVD plejerom, kablovskom i kuhinjom sa kompletnim kuhinjskim priborom i stolom za ručavanje. A od pratećih detalja potrebnih svakoj porodici ima i peglu.
3. Apartman „Plavi 1″ – je novog enterijera, prijatnog ambijenta, opremljen sa tri kreveta (francuski ležaj+ singl) i pogodan je za porodicu sa decom. Soba je opremljena klimom, televizorom, DVD plejerom, kablovskom i peglom. U kuhinji je kompletna kuhinjska oprema, sa malim šporetom i frižiderom, kao i sto za ručavanje. Kupatilo je sa tuš kabinom i fenom.
4. Apartman „Plavi 2″ – je visoko komforan, opremljen sa tri odvojena kreveta i sa pogledom na dvorište puno zelenila. Soba je opremljena klimom, televizorom, DVD plejerom, kablovskom, peglom i stolom za ručavanje. Ovaj apartman je pogodan za porodicu sa decom. U kuhinji je mali šporet, frižider i sva potrebna kompletna kuhinjska oprema.
5. Apartman „Roze 1″ – je jedan od najromantičnijih apartmana u Vili Lenka 2. Visoko komforan, opremljen s tri ležaja (francuski ležaj + singl), klimom, televizorom, DVD plejerom, kablovskom. Ovaj apartman ima terasu na kojoj možete da uživate u trenucima mira i opuštanja. Kuhinja je opremljena frižiderom, malim šporetom i svim potrebnim pratećim kuhinjskim elementima.
6. Apartman „Roze 2″ – je komforan, dvokrevetan, opremljen klimom, televizorom, DVD plejerom, kablovskom i peglom. Kuhinja je opremljena malim šporetom, frižiderom i svom potrebnom pratećom kuhinjskom opremom, kao i stolom za ručavanje. […]

Cene privatnog smeštaja u Vrnjačkoj Banji

Cene smeštaja
Cene privatnog smeštaja u Vrnjačkoj Banji su kao i prošle godine, uglavnom nisu menjane iako je velika kriza u Srbiji. Hotelski smeštaj za pun pansion u dvokrevetnoj sobi cene su izmedju 1.400 dinara, 2.200 dinara pa do 4.300 dinara. Cene smeštaja variraju od objekta do objekta u zavisnosti, od usluga koje smeštaj nudi.

Najveća […]

Privatni smeštaj orange 2 apartman

Apartman „Orange 2″ je opremljen sa francuskim ležajem, u odmarajućoj i prijatnoj kajsija boji, pruža ugođaj intimne i mirne atmosfere.

Opremljen je klimom, televizorom, DVD plejerom, kablovskom, peglom i stolom za ručavanje.

Kuhinja je opremljena frižiderom i malim šporetom, kompletnom kuhinjskom opremom sa svom potrebnom pratećom opremom.

U kupatilu apartmana su tuš kabina i fen.

Apartman 8 gleda […]

Privatni smeštaj orange 1 apartman

Apartman „Orange 1″ u prijatnoj boji kajsije, veselih tonova nudi Vam mogućnost komfornog i prijatnog odmora.

Opremljen sa tri ležaja (francuski ležaj + singl), klimom, televizirom, DVD plejerom, kablovskom i peglom. Ovaj apartman je pogodan za porodicu sa decom .

Kuhinja apartmana je opremljena frižiderom, malim šporetom, celokupnim escajgom, kao i stolom za ručavanje.

Prostrano kupatilo ima […]

Privatni smeštaj roze 2 apartman

Apartman „Roze 2″ je komforan, dvokrevetan, opremljen klimom, televizorom, DVD plejerom, kablovskom i peglom.

Kuhinja je opremljena malim šporetom, frižiderom i svom potrebnom pratećom kuhinjskom opremom, kao i stolom za ručavanje.

U kupatilu ovog apartmana je tuš kabina i fen.

Uživajte u trenucima mira i odmora u jednom od najprijatnih apartmana Vile Lenka 2.

Privatni smeštaj roze 1 apartman

Apartman „Roze 1″ je jedan od najromantičnijih apartmana u Vili Lenka 2. Visoko komforan, opremljen s tri ležaja (francuski ležaj + singl), klimom, televizorom, DVD plejerom, kablovskom.

Ovaj apartman ima terasu na kojoj možete da uživate u trenucima mira i opuštanja. Kuhinja je opremljena frižiderom, malim šporetom i svim potrebnim pratećim kuhinjskim elementima.

U kupatilu je […]

Privatni smeštaj u plavom 2 apartmanu

Apartman „Plavi 2″ je visoko komforan, opremljen sa tri odvojena kreveta i sa pogledom na dvorište puno zelenila.

Soba je opremljena klimom, televizorom, DVD plejerom, kablovskom, peglom i stolom za ručavanje. Ovaj apartman je pogodan za porodicu sa decom.

U kuhinji je mali šporet, frižider i sva potrebna kompletna kuhinjska oprema.

Kupatilo je opremljeno tuš kabinom i […]

Privatni smeštaj u plavom 1 apartmanu

Apartman „Plavi 1″ je novog enterijera, prijatnog ambijenta, opremljen sa tri kreveta (francuski ležaj+ singl) i pogodan je za porodicu sa decom.

Soba je opremljena klimom, televizorom, DVD plejerom, kablovskom i peglom. U kuhinji je kompletna kuhinjska oprema, sa malim šporetom i frižiderom, kao i sto za ručavanje. Kupatilo je sa tuš kabinom i fenom.

Apartman […]