Vrnjačka Banja apartmani

Vrnjačka Banja u svojoj ponudi smeštaja ima najlepše vile sa apartmanskim smeštajem koje će zadovoljiti raznovrsne potrebe gostiju i njihove standarde.
U Vrnjačkoj Banji ćete naći savršen smeštaj za odmor, uživanje i opuštanje. Luksuzno i lepo opremljeni apartmani i sobe u Vrnjačkoj Banji obezbeđuju visok kvalitet smeštaja i pružaju maksimalnu udobnost.

Sobe i apartmani u Vrnjačkoj Banji su prostrani i funkcionalni, potuno prilagođeni kako potrebama poslovnih gostiju, tako i onima koji u Banju dolaze kao turisti.

Apartmani, sobe, hoteli u Vrnjačkoj Banji pružaju prijatan ambijent, konfor, klimatizaciju, opremljene kuhinje, lepo dizajniran nameštaj, TV, kablovska, a sve to sa ciljem da Vam smeštaj bude ugodan kao kod sopstvene kuće.

1. Apartman „Zeleni 1″ – je novog enterijera, prijatnog ambijenta i odmarajuće zelene boje, opremljen sa francuskim ležajem, klimom, televizorom, DVD plejerom, kablovskom. Kuhinja je opremljena frižiderom, malim šporetom, kompletnim kuhinjskim priborom i stolom za ručavanje.

2. Apartman „Zeleni 2″-je novog enterijera, opremljen dvokrevetnom spavaćom sobom (francuski ležaj), sa klimom, televizorom, DVD plejerom, kablovskom i kuhinjom sa kompletnim kuhinjskim priborom i stolom za ručavanje. A od pratećih detalja potrebnih svakoj porodici ima i peglu.

3. Apartman „Plavi 1″ – je novog enterijera, prijatnog ambijenta, opremljen sa tri kreveta (francuski ležaj+ singl) i pogodan je za porodicu sa decom. Soba je opremljena klimom, televizorom, DVD plejerom, kablovskom i peglom. U kuhinji je kompletna kuhinjska oprema, sa malim šporetom i frižiderom, kao i sto za ručavanje. Kupatilo je sa tuš kabinom i fenom.

4. Apartman „Plavi 2″ – je visoko komforan, opremljen sa tri odvojena kreveta i sa pogledom na dvorište puno zelenila. Soba je opremljena klimom, televizorom, DVD plejerom, kablovskom, peglom i stolom za ručavanje. Ovaj apartman je pogodan za porodicu sa decom. U kuhinji je mali šporet, frižider i sva potrebna kompletna kuhinjska oprema.

5. Apartman „Roze 1″ – je jedan od najromantičnijih apartmana u Vili Lenka 2. Visoko komforan, opremljen s tri ležaja (francuski ležaj + singl), klimom, televizorom, DVD plejerom, kablovskom. Ovaj apartman ima terasu na kojoj možete da uživate u trenucima mira i opuštanja. Kuhinja je opremljena frižiderom, malim šporetom i svim potrebnim pratećim kuhinjskim elementima.

6. Apartman „Roze 2″ – je komforan, dvokrevetan, opremljen klimom, televizorom, DVD plejerom, kablovskom i peglom. Kuhinja je opremljena malim šporetom, frižiderom i svom potrebnom pratećom kuhinjskom opremom, kao i stolom za ručavanje.

7. Apartman „Orange“ – u prijatnoj boji kajsije, veselih tonova nudi Vam mogućnost komfornog i prijatnog odmora. Opremljen sa tri ležaja (francuski ležaj + singl), klimom, televizirom, DVD plejerom, kablovskom i peglom. Ovaj apartman je pogodan za porodicu sa decom. Ovaj smeštaj u Vrnjačkoj Banji je odličan za tročlanu porodicu.

8. Apartman „Orange 2″ – je opremljen sa francuskim ležajem, u odmarajućoj i prijatnoj kajsija boji, pruža ugođaj intimne i mirne atmosfere. Opremljen je klimom, televizorom, DVD plejerom, kablovskom, peglom i stolom za ručavanje. Kuhinja je opremljena frižiderom i malim šporetom, kompletnom kuhinjskom opremom sa svom potrebnom pratećom opremom.