Dan-zaljubljenih-u Vrnjačkoj Banji

Kao i za veliki broj drugih praznika, u Vrnjačkoj Banji i za Dan Zaljubljenih okuplja se pozamašan broj turista, kako bih učestvovali u manifestaciji najduži poljubac, koji se svake godine organizuje u Banji, s tim što se broj učesnika iz godine u godinu povećava svakako. Za to je zaslužena najviše dobra organizacija manifestacije, kao i ljubav na taj dan .
Taj događaj je tradicionalan, najduži poljubac, koji je smešten na mostu u Vrnjačkoj Banji, te ukoliko želite da učestvujete u ovom događaju , dođite u Banju na Dan zaljubljenih, jer možda ste baš Vi ti koji ćete pobediti zajedno sa Vašim parom. Mnogi hoteli, ali ujedno i pravatni smeštaj u pogledu soba ili apartmana , spreman je da primi veliki broj gostiju, a samim tim i da im ulepša boravak . Te, ne oklevajte ni jednog momenta , povedite Vašu lepšu polovinu, dragu osobu, kako biste proveli nezaboravne trenutke u Vrnjačkoj Bnaji za Vaš ljubavni praznik koji je ipak samo jednom godišnje , te ga proslavite onako kako dolikuje. Samim tim, kupite katanac u obliznjoj prodavnici , ili pak od ljubaznih deka koji stoje pored samoga mosta i zaključajte Vašu ljubav baš na taj dan , na dan zaljubljenih, što je veoma karakteristično, i naravno, kako legenda kaže, Vaša ljubav će zauvek biti kraj Vas .
Nagrade koje će biti dodeljene u kategorijama najduži poljubac , najstariji par ali kao i najatraktivniji par , a zainteresovani mogu da se prijave i na dan održavanja takmičenja . Organizator takmičenja kao i svake godine , za najduži poljubac je Turistička organizacija Vrnjačke Banje . Pored ovog takmičenja , tačnije nakon njega , kao i nakon zaključavanja Vašeg katanca na mostu Ljubavi , sa Vašom dragom osobom upitite se dalje, odnosno u neki restoran ili pak kafić , gde ćete donekle proslaviti ovaj lep događaj . Naravno, svi ugostiteljski objekti spremno dočekuju sve svoje goste , ali usled popunjenosti kapaciteta s obzirom da veliki broj zaljubljenih parova dolazi u Vrnjačku Banju baš na ovaj dan, svakako da je najbolje da rezervišete Vaše mesto u nekom u restorana kako, naravno, ne biste ostali bez večere što svakako ne želite .